فرماندار مشهد: هیچ نامه‌ای برای بازی تراکتور و استقلال نیامده است میثاقیان: هیچ سرمربی مثل من جرات ندارد در ۷۲ سالگی کنار خط بایستد معاون سیاسی‌امنیتی استانداری خراسان‌رضوی: بازی تراکتور و استقلال در مشهد را به کمیته فرهنگی واگذار کردیم قلی زاده در تیررس النصری‌ها هافبک پرسپولیسی در رادار مسی‌ها غیبت لوا در شروع لالیگا خداحافظی نازون با هواداران کایسری اسپور + عکس لحظه شماری پوگبا برای بازگشت به زمین فوتبال کاظمی، داور سوپرکاپ استقلال و تراکتور احداث ورزشگاه اختصاصی استقلال سال آینده آغاز می‌شود استقلال بازهم کشتی خرید لیدزیونایتد - طارمی، در یک قدمی توافق مدافع مشهدی سپاهان در راه کویر آلپاین در فرمول یک ماند اسامی محرومان فصل آینده لیگ برتر (۰۵-۱۴۰۴) اعلام شد | ساپینتو و بیرو محرومان قطعی سوپرجام نحوه خرید بلیت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام ۱۴۰۴ + لینک و قیمت بازگشت بوسکتس تازه بارسلونا استعدادکشی در چلسی از عمادرضا تا بیرانوند و آلوز؛ پرونده‌های خاکستری
سرخط خبرها

صالحی امیری: داورزنی شیخ ماست|والیبال هیچ مطالبه ای از ما نداشته است

  • کد خبر: ۱۲۵۴۴۸
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۱
صالحی امیری: داورزنی شیخ ماست|والیبال هیچ مطالبه ای از ما نداشته است
رئیس سابق کمیته ملی المپیک، گفت: والیبال ایران به بسیاری از کشور‌ها می‌رود و این یعنی پرستیژ ملی و قیمتی ندارد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، نشست هیات رئیسه فدراسیون والیبال امروز (دوشنبه ۲۱ شهریور) به ریاست دکتر محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون برای بررسی عملکرد تیم‌های ملی کشورمان برگزار شد
رئیس سابق کمیته ملی المپیک که مهمان ویژه این نشست بود، اظهار داشت: داورزنی شیخ ماست و در بین ۵۱ رئیس فدراسیون قطعا داورزنی فاصله امتیاز بالایی دارد. والیبال امروز مدیون زحمت این جمع و مدیریت ایشان است.
دکتر سیدرضا صالحی امیری تاکید کرد: یکی از بحث‌های مستمری که من با داورزنی داشتم و امروز نیز تکرار می‌کنم. اگر سرمایه گذاری ویژه‌ای روی والیبال داشته باشیم، می‌توانیم جمعیتی خیلی بیشتری را به سمت والیبال ببریم که به صلاح ورزش کشور است.
وی تصریح کرد: من از ابتدای اعتقادم این بود که اگر داورزنی مسئولیت و جایگاهش را تغییر ندهد، نه به وزارت برود و نه به کمیته ملی المپیک و حتی به فدراسیون‌های دیگری مثل فوتبال و کشتی که همه این‌ها به ایشون پیشنهاد شده بود، و فقط یک دهه دیگر بر روی والیبال متمرکز شود، من به شما قول می‌دهم جمعیتی چند میلیونی دیگر به سمت والیبال بیایند.
رئیس سابق کمیته ملی المپیک تاکید کرد: اجتماعی کردن والیبال امروز یک معقوله بسیار مهمی است. در رشته‌های دیگر نتوانستیم این کار را انجام دهیم، ولی در والیبال توانستیم. والیبال استراتژی متفاوتی نسبت به دیگر رشته‌ها دارد. ما از والیبال در حوزه جهانی انتظار مدال نداریم به رغم این‌که این رشته الان در حال رقابت با قدرت‌های جهانی است.
وی افزود: تکرار می‌کنم اگر داورزنی یک دهه دیگر بماند و با همین جدیت کار کند، والیبال را می‌تواند به رشته اول کشور تبدیل کند و جمعیت میلیونی بیشتری به سمت این رشته ورزشی گرایش پیدا کنند. الان مردم تا سه بامداد پیگیر مسابقات تیم ملی والیبال هستند و این پتانسیل بالای والیبال را نشان می‌دهد و مخاطبانی هستند که از بین لیگ‌های اروپایی، والیبال را انتخاب می‌کنند که این موضوع مهمی است.
صالحی امیری با بیان این‌که اگر نسل جوان را از لیگ‌های اروپایی به سمت والیبال بیاورد، یعنی والیبال به هدفش رسیده است که به سه مورد نیاز دارد. یک مدیریت، دو زیر ساخت و سه منابع مالی که آقای داورزنی به دلیل نجابتی که دارد هیچ‌گاه مطالبه‌ای نداشته و فشاری به کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان وارد نکرده است. اگر سه این معقوله کنار هم بماند، ظرفیت والیبال بی‌نظیر می‌شود.
رئیس سابق کمیته ملی المپیک با یادآوری این موضوع که وضعیت نشاط اجتماعی خوب نیست، گفت: برای حل این مشکل انتظار از ورزش کشور وجود دارد. اگر در این حوزه نتوانیم تولید نشاط اجتماعی کنیم هر سال بر تعداد جمعیت معتاد و … افزوده می‌شود.
وی تصریح کرد: کمیته ملی المپیک در پنج سال گذشته حتی یک دقیقه بگومگو نکرده است و همواره در مسیر وفاق گام برداشته است. آقای خسروی وفا که خوشبختانه انسانی فریخته هستند، همین مسیر را دنبال خواهد کرد. مطمئن هستم. باید بدانیم ورزش، بازی نیست. الان هم من اطلاع دارم مسوولان به دنبال کمک به ورزش هستند، اما به قدری دغدغه دارند که نمی‌توانند به ورزش توجه کنند، ما هم انتظار نداریم دغدغه اول دولت ورزش باشد، اما باید هزینه کند. ورزش امروز مناسبات کشور‌ها را تغییر می‌دهد. ورزش امروز صنعت است، دیپلماسی است.
صالحی امیری گفت: والیبال هر ساله با قدرت‌های بزرگ دنیا رقابت می‌کند، این یعنی پرستیژ ملی و یعنی غرور ملی که نه قیمت دارد و نه می‌شود روی آن عدد گذاشت. شما ببینید والیبال تا الان چقدر غرور ملی تولید کرده است. از این منظر به والیبال نگاه می‌کنیم نه این که چه کسی در زمین چطور عمل کرده است. تلاش کردیم کار فرهنگی و اجتماعی انجام دهیم تا ورزش را میان مردم بیاوریم و خیلی وقت برای تصویر غرور ملی و تصویر قهرمانی انرژی و وقت گذاشتیم. شخصا به آینده ورزش کشور امیدوار هستم به آینده والیبال بیشتر امیدوارم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->